راهنمای ثبت سفارش   پرسش متداول
  دریافت اپ موبایل

وبلاگ مهمانی یار

نکات و ایده‌هایی برای مهمانی‌های افطار

مهمانی‌های افطار یکی از رسوم قدیمی و دلچسب ما هستند که علاوه بر ثواب زیادی که عاید صاحب مهمونی می‌کنند، کدبانوگری و سلیقه‌ی خانم منزل رو هم به نمایش میذارن. در این مطلب، ایده‌هایی رو برای یک پذیرایی کامل و چشم‌نواز در اختیارتون قرار میدیم؛ امیدواریم که استفاده و لذت ببرید.
بیشتر بخوانید

ایده‌های تزئین خرما

ماه رمضان یکی از ماه‌های پربرکت ماست که لحظات شیرینی مثل افطاری داره. برای داشتن یک افطاری کامل و شیک، نیاز به بریز و بپاش های آنچنانی و اسراف نیست؛ کافیه مواد غذایی مناسب رو در فهرست غذایی بگنجونید. خرما یکی از مواد غذایی دلچسب و انرژی‌زاییه که از گذشته های بسیار دور مهمان سفره های افطاری همه، بخصوص بزرگان دین بوده. در اینجا چند روش تزئین خرما برای سفره‌های افطاری، نذری و یا ختم رو ببینیم:
بیشتر بخوانید

معرفی جشن دندونی

ممکنه فکر کنید چند روز ناراحتی و سختی، هم برای کودک هم برای والدین، که جشن گرفتن نداره! اما رویش اولین دندان و پیروزی کودک شما بر درد و ناراحتی، می‌تونه دلیل مهمی برای جشن و شادی باشه. در تمام دنیا، رویش اولین دندان نوزادان، نقطه عطفی برای همه‌ی پدر و مادرهاست. چون بعد از این روز، فرزندشون توانایی غذا خوردن مانند بزرگسالان رو کسب می‌کنه.
بیشتر بخوانید

بهترین آهنگ‌های شاد تولد

آهنگ تولد، یکی از مهمترین اجزاء جشن تولده که اگه اهمیتش بیشتر از کیک و شیرینی تولد نباشه، کمتر هم نیست توی این مطلب، براتون بیش از 20 تا از بهترین آهنگ‌های تولد شاد، رمانتیک، کودکانه، ایرانی و خارجی رو جمع آوری کردیم که پیشنهاد می‌کنیم از دستشون ندید
بیشتر بخوانید

شیرینی‌‌پزی در ایران

شیرینی‌پزی، یه هنره با تمام کرشمه‌های یک هنر اصیل. باید در دهان گذاشت و آرام‌آرام زیر دندان برد، تا جادوی طعم و مزه‌اش فاش بشه. شاید براتون جالب باشه که بدونید ریشه نخستین شیرینی‌ها به ایران باستان برمی‌گرده. ایرانی‌های باستان «جو» رو نیم‌کوب کرده و با میوه و شیر مخلوط می‌‌‏کردن و به صورت حریره می‌‌‏خوردن؛ یا آردش می‌‌‏کردن و نان و شیرینی می‌‌‏پختن. در کتب تاریخی اومده زمانی که شاهان هخامنشی می‌خواستن از کاخ تابستانی (شوش) به تخت جمشید یا برعکس برن، خدمه کاخ به قنادها دستور می‌دادن که پیش از ورود شاه به کاخ، نان و شیرینی رو حاضر کنن. بنابراین، غذای اصلی مردم در دوران هخامنشی علاوه بر گوشت و نان و سایر غذاهای معمول، شامل انواع شیرینی کلوچه هم بوده. در ایران معاصر، تاریخچه شیرینی‌پزی قدمتی طولانی داره. عمر بعضی از شیرینی‌های سنتی‌ تا زمان قاجار می‌رسه. برخی از انواع مختلف شیرینی‌های قدمت‌دار در ایران عبارتند از: لوز و قرابیه تبریز که شهرت جهانی دارن. باقلواها، شیرینی نارگیلی و شیرینی گردویی پفکی قزوین، سوهان قم، رشته خشکار و نان پنجره ای گیلان، گز اصفهان، کلمپه کرمان، کاک و نان برنجی کرمانشاه، قرابیه تبریز، باسلوق، لطیفه، شیرینی زنجبیلی و شیرینی پادرازی خراسان. یزدی‌ها هم که استاد پخت قطاب، کیک یزدی، باقلوا، پشمک، حاجی بادام و… هستند. در شیراز هم یوخه، ترحلوا، شیرینی فسایی و مسقطی شیرازی مشهوره.
بیشتر بخوانید

جشن روز زن و مادر

نام‌گذاری یک روز از سال به نام مادر، در فرهنگ و ملل مختلف سابقه‌ای طولانی داره و هر ملتی سعی كرده یک روز رو به تجلیل از مقام مادر اختصاص بده و مادری‌کردن رو ارج بگذاره.
بیشتر بخوانید

در وصف همبرگر!

تقریبا شكی نیست كه همبرگر اصلیت آلمانی داره. در آلمان رسمه كه بسیاری از غذاها نام شهر محل تولدشون رو یدک می‌كشن. (همبرگر = متعلق به هامبورگ) در قرن نوزدهم زمانی كه مهاجران آلمانی از هامبورگ، به ایالات‌‌متحده مهاجرت كردن، همبرگر رو با خودشون به ایالات‌متحده بردن و در آمریکا و کانادا بود که همبرگر، بزرگ، معروف و جهانی شد. همبرگر تقریباً در تمام کشورها با همین نام نامیده می‌شه؛ بجز در انگلستان و عربستان سعودی که بهش بیف‌برگر یا برگر میگن. همبرگرها تا الان، نیمی از ساندویچ‌های فروخته شده در جهان را تشکیل دادن و بین ایرانی‌های مشکل‌پسند هم از محبوبیت زیادی برخوردارن و معمولا در صدر غذاهای موردعلاقه‌ی شکموها قرار دارن. برگرها به‌قدری در دنیا محبوب شدن که یک روز در تقویم به عنوان روز جهانی برگر نام‌گذاری شده؛ 28 ماه می یا 7 خرداد. از دهه 1920 میلادی، پنیر به محبوب‌ترین افزودنی همبرگر تبدیل شد و چیزبرگرها وارد صنعت غذایی شدن. متیو مک کانهی، بازیگر نقش اول فیلم مطرح اینترستلار، نظر جالبی در مورد همبرگر داره: «کسی که همبرگر رو اختراع کرده قطعاً آدم باهوش و جالبی بوده، اما اونی که چیزبرگر رو اختراع کرده واقعاً نابغه بوده!»    
بیشتر بخوانید

در این اوضاع گرانی چطور مهمانی به‌صرفه برگزار کنیم؟ | قابلمه‌پارتی

شاید شما هم بارها پیش خودتون اعتراف کرده باشید که تو ایران مهمونی دادن یه عذاب الیمه! تمام بار مهمونی روی دوش اون طفلک بخت‌برگشته‌ایه که قصد مهمونی دادن کرده و عده‌ای رو به منزلش دعوت کرده. از دو روز قبل از مهمونی باید بخره و بشوره و بسابه و بپزه و آخر سر هم خسته و ازنفس افتاده بشینه منتظر مهموناش، در حالی که نایی براش نمونده. که چی؟ که قصد کرده اقوامش رو دور هم جمع کنه!  با این شرایط، هیچ آدم عاقلی به فکر مهمونی هفتگی و حتی ماهیانه نمی‌افته و عطاش رو به لقاش می‌بخشه. پس حالا تکلیف چیه؟
بیشتر بخوانید

چرا دخترها انقدر پاستیل و لواشک دوست دارن؟

همیشه وقتی می‌خوان راجع به دخترها و علاقه‌مندی‌هاشون صحبت کنن، از علاقه‌ی دخترها به رنگ صورتی و پاستیل و لواشک هم حرف می‌زنن. ولی واقعا چرا دخترها به این چیزها علاقه‌مندن؟ همین کنجکاوی باعث شد تا یه جستجوی ساده توی گوگل بزنم. حتی فهمیدم دانشمندا هم تو کشف علت این قضیه کنجکاو بودن و نظریه دادن!
بیشتر بخوانید

مشاغل

معمولا برند های بزرگ،در زمان افتتاحیه شون جشن میگیرن.یا در زمان سالگرد فعالیتشون،از مشتریانشون دعوت میکنند.
بیشتر بخوانید

جشن تعیین جنسیت

جشن تعیین جنسیت (Baby Shower) عموما راهیست برای تبریک به پدر و مادر فرزند برای بچه دار شدن که در فرهنگ های مختلف به شکل های متفاوت انجام می گیرد.
بیشتر بخوانید

Shipping
تعیین زمان مهمانی و همایش

مشخص کنین کی مهمونی دارین؟

Money Back
انتخاب غذا

کل غذاهای مورد نیازتون رو انتخاب میکنین

Support
پرداخت سفارش

جهت نهایی شدن سفارش،هزینه اش رو پرداخت میکنین

Payment
تحویل غذا

در زمان مشخص شده،به شما تحویل میدیم

گفتگو آنلاین در واتس آپ
اینجارو لمس کنید تا وارد واتس آپ بشین