به پر کردن کیک فیلینگ میگن. کیکهای اسفنجی ساده رو با استفاده از فیلینگ میتونین به یه کیک خامهای خوشمزه و جذاب تبدیل کنین.
در این مقاله فیلینگ کیک رو تو 4 مرحله ساده براتون بیان می کنیم.
برای شروع تزئین کیک، اول باید یه کیک اسفنجی مقاوم و خوب داشته باشین و بعد به صورت لایه لایه شروع به خامهکشی کیک کنین.
مرحله اول:
کمی خامه روی صفحه زیر کیک تون بمالین تا کیک از جاش تکان نخوره.
مرحله دوم:
لایه اول کیک را رو صفحه کیک قرار بدین و بعد با قیف قنادی، یه خط ضخیم از آیسینگ یا خامه شیرین شده دور لبه ی داخلی کیک بکشین. این کار باعث میشه تا در موقع خامهکشی، خامه به بیرون کیک نریزه.
مرحله سوم:
با استفاده از لیسک، وسط کیک رو با خامه موز و گردو یا آیسینگ پر کنین. برای لایههای بعدی همین کار رو انجام بدین.برای خامه طعم دار هم میتونین طعم های مختلفی رو به خامه اضافه کنین.
مرحله چهارم:
موقع قرار دادن لایه های بالایی ، دقت کنین که دو لایه دقیقا روی هم قرار داشته باشن و کج نشن.
اگر زمان کافی برای تهیه و آماده کردن کیک خونگی رو ندارین؛ میتونین روی کیک های ما حساب باز کنین.نمونه ها رو اینجا ببینین و سفارش خودتون رو از همین جا ثبت کنین.