سمبوسه گوشت و قارچ؛
این غذای طعمدار جنوبی با هر ذایقهای جوره و برای هر سنی جذابیت داره.
سمبوسههای خوشمزهی ما شامل گوشت و قارچ و پنیر پیتزا هست که میتونه به عنوان عصرونه، پیشغذا و یا حتی شام، روی میز و سفرههای شما دلبری کنه.
ویژگیها:
تعداد: حداقل 12 عدد
[نکات سفارش و ارسال رو میتونید پایینتر ملاحظه بفرمایید.]
عکسی که ملاحظه میفرمایید، عکس واقعی از محصول هست که توسط تیم عکاسی مهمانییار تهیه شده.
نکات سفارش و ارسال سمبوسه گوشت و قارچ:
+ چطور سفارش بدیم؟
شما میتونید یا آنلاین از همینجا سفارش بدید و یا با شماره 09172154006 تماس بگیرید.
+ آیا فینگرفود میتونه غذای اصلی حساب بشه؟
بله. فینگرفودها تو خیلی از کشورهای غربی جایگاه ویژه ای دارن، تا جایی که گاهی به عنوان غذای اصلی هم سرو میشن.
+ میشه سمبوسهها رو سرخ نشده سفارش بدیم؟
بله امکانش هست.
+ توی مهمونیها، برای هر نفر چندتا سمبوسه حساب کنیم؟
تقریبا 3 تکه برای مردان و 2 تکه برای خانمها مناسبه.
+ برای چه مناسبت هایی سمبوسه مناسبه؟
سمبوسه برای هر مهمونی و مراسم شادی مثل تولد، غذای مناسبیه. حتی برای جشن های مدرسه ی فرزندانتون یه گزینهی عالیه.
+ چه تعداد سمبوسه میتونم سفارش بدم؟
حداقل 12 عدد.
+ برای جشن یا مهمونی دیگه چه چیزهایی مناسبه که سفارش بدم؟
سایر فینگرفودها و ساندویچهای ما رو ملاحظه بفرمایید. انواع کیک و شیرینیها رو هم ببینید. راستی انواع سالاد و دسر هم قابل سفارشه.
+ کِی سفارشم رو ثبت کنم؟
حداقل از دو روز قبل باید سفارشتون رو ثبت کنید و در زمانهای خاص که مناسبتی هست، زودتر اقدام به ثبت سفارش کنید.
+ چطور سفارشم به دستم میرسونید؟
ما ماشین حمل مخصوص داریم و سفارشات رو در محیط بهداشتی، صحیح و سالم و بدون اینکه آسیبی ببینن، به دستتون میرسونیم. در هر زمان و مکانی که شما تعیین کرده باشید، بهتون تحویل میدیم. (مهمانییار این موضوع رو تضمین میکنه و اگر خلاف این اتفاق افتاد، بهتون خسارت پرداخته خواهد شد. البته تا الان این اتفاق هیچوقت نیفتاده)
* ویژگی سمبوسههای مهمانییار
کیفیت مواد: تمام مواد اولیه، تازه و به اندازهی سفارش شما خریداری میشن. مهمانی یار، کیفیت محصولاتش رو تضمین میکنه.
تازگی: ما یخچال و کمد نداریم! بلافاصله بعد از سفارش شما، غذاها رو تازه آماده میکنیم و به دستتون میرسونیم.
اختصاصی: سمبوسهها فقط برای شما آماده میشه. فر ما فقط برای سفارش شما روشن میشه.
تهیه با عشق: از همه مهمتر اینکه، غذاهای ما با عشق درست میشن. ما از اینکار لذت میبریم و اینکار برای ما فقط یه شغل نیست!