راهنمای ثبت سفارش   پرسش متداول
  دریافت اپ موبایل

بسیاری از کدبانوهای خوش‌سلیقه، تمایل دارند بجای استفاده از کیک و شیرینی‌های صنعتی و قنادی، کیک و شیرینی را خودشان در منزل طبخ کنند. در این مطلب، مهمترین نکات مربوط به شیرینی‌پزی را برای شما گرد آورده‌ایم.

آرد


+
برای پخت کیک اسفنجی باید همیشه از آرد سفید استفاده کنید.

+ آرد‌های آماده (پودر کیک آماده) معمولا بیکینگ پودر دارند و نیازی به اضافه کردن بیکینگ پودر نیست. اما اگه از آرد  معمولی‌ استفاده می‌کنید، به ازای 1 و 1/2 پیمانه آرد (225 گرم) نیاز به 2 و 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر دارید.

+ آرد را حتما الک کنید.


+ آرد را به مقدار کم بگیرید و همیشه تازه‌ی آن را مصرف کنید و در جای سرد و خشک نگهداری کنید. اگر در یخچال نگهداری می‌کنید، یک ساعت قبل از شروع و آماده سازی مایه کیک، آن را از یخچال خارج کنید.
 
چربی‌



+ روغن مایع به ندرت در کیک‌پزی استفاده می‌شود و جایگزینش کره یا مارگارین طبیعی است. البته بعضی‌ از دستورها نیاز به روغن مایع دارند که حتما در رسپی گفته شده. اگر در دستور کیکی آمده که از کره بی‌ نمک یا Unsalted استفاده کنید و شما کره نمک زده داشتید، مقدار نمک گفته شده در دستور را نصف کنید؛ چون کره شما نمک زده است و آن مقدار باقیمانده را جبران می‌کند.

+ یک ساعت قبل از شروع به پخت کیک و شیرینی‌، حتما کره را از یخچال بیاورید تا به دمای اتاق برسد.

+ قبل از این که با مواد دیگر مخلوط کنید، با همزن دستی‌ یا برقی خوب کره را هم بزنید تا صاف و یکدست شود و کمی حالت پف به خودش بگیرد.
 
شکر



بهترین نوع شکر، شکر خردتر شده با درشتی کمتر است؛ البته نباید پودر باشد. پودر قندها فقط برای آیسینگ‌ها و کرم‌ها استفاده می‌شود و هیچ وقت از پودر قند برای کیک استفاده نمی‌کنیم. شکر قهوه‌ای هم بیشتر برای رنگ و جلا و همچنین عطر کیک استفاده می‌شود و معمولا از شکر قهوه‌ای در نان زنجبیلی یا شیرینی‌ زنجبیلی و یا کیک سیب استفاده می‌شود.

 
تخم مرغ




+ در همه دستورات گفته می‌شود از تخم مرغ بزرگ استفاده کنید؛ اگر تخم‌ مرغ‌ها کوچک بود یک عدد اضافه کنید.

+ تخم مرغ باید حتما تازه باشد؛ در غیر این صورت امکان اینکه کیک شما بوی تخم مرغ بدهد، زیاد است.

+ به کل تخم‌مرغ‌ها، مقداری برای مثال 4/1 پیمانه شیر یا آب اضافه کنید.

+ اگر لازم است زرده و سفیده تخم مرغ از هم جدا شوند، حتما زمانی‌ که تخم مرغ سرد است و تازه از یخچال خارج شده، این کار را بکنید؛ به راحتی‌ از هم جدا می‌شوند.

+ تخم مرغ ها را به مدت 1 ساعت بگذارید به دمای اتاق برسند و بعد شروع کنید به درست کردن کیک.


پیمانه‌ها




+ اندازه گیری اشتباه، چه به خاطر نداشتن ترازو یا پیمانه استاندارد، چه به خاطر کم‌حوصلگی یا بی‌دقتی، باعث ایجاد مشکل در نتیجه می‌شود.

+ در تهیه شیرینی و کیک ها، از این نوع پیمانه‌ها استفاده شده است: پیمانه یک، یک دوم، یک سوم و یک چهارم؛ که مقدار پیمانه 1 یا کامل از مواد مختلف به قرار زیر می‌باشد:

مواد

   وزن به گرم   


1 پیمانه آرد

    100 گرم


1 پیمانه پودر قند

 125 گرم


1 پیمانه شکر

 150 گرم


 1 پیمانه روغن (جامد یا مایع) 

 150 گرم


+ پیمانه ها را همیشه با قاشق پر کنید و هیچ گاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید.


قالب



+ بهترین قالب برای پخت انواع کیک، قالب‌های فلزی سنگین (با دیواره و کف ضخیم) هستند. حرارت را خوب منتقل می‌کنند، ضمن اینکه به خاطر ضخیم بودن دیواره و کف، انتقال حرارت یک‌دست و متناسبی دارند که از سوختن کف و کناره‌های کیک جلوگیری می‌کند.

+ سایز قالب اهمیت زیادی دارد. استفاده از قالب خیلی کوچکتر یا خیلی بزرگتر باعث ایجاد مشکل می‌شود. قالب خیلی کوچکتر باعث خمیری شدن کیک خمیر می‌شود. قالب خیلی بزرگتر هم باعث سفتی بیش از حد کیک می‌شود. پس اندازه قالب رو درست انتخاب کنید. بهترین قالب برای کیک، قالب گرد هست و بهترین و مناسب ترین اندازه، قطر 22 سانت.

+ می‌توانید در کف قالب از کاغذ روغنی استفاده کنید و یا کف قالب را چرب کنید و کمی آرد روی آن الک کنید تا حتی بدون کاغذ روغنی هم کیک راحت از قالب جدا شود. قالب‌های کمربندی از این لحاظ که برای جدا کردن راحت هستند، بسیار مناسبند.

+ قالب را از سمتی در فر قرار دهید که شعله زیرش نیست. یعنی اگر شعله‌ی فر شما سمت راست است، قالب را سمت چپ فر قرار دهید. ضمن اینکه دقت کنید که قالب نباید از هیچ سمتی به دیواره های فر بچسبد.

درجه حرارت فر



+ معمولا کیک و شیرینی‌هایی که دارای حجم زیادتری هستند، با حرارت متوسط و مدت زمان زیاد پخته می‌شوند. کیک و شیرینی‌هایی که ریز و کوچک هستند (به جز شیرینی هایی که سفیده یا زرده زیاد در آن‌ها به کار رفته) حرارت زیاد و وقت کمتری برای پخت نیاز دارند.

+ درجه فرهای مختلف بر اساس سانتی‌گراد و فارنهایت است که با در دست داشتن جدول زیر می‌توان هر کیک یا شیرینی را در هر فری به راحتی پخت.

  سانتی‌گراد 

  فارنهایت  

120

250

150

300

160

325

180

350

190

375

200

400

230

450



محصولات مهمانی‌یار مرتبط با این مطلب:

Shipping
تعیین زمان مهمانی و همایش

مشخص کنین کی مهمونی دارین؟

Money Back
انتخاب غذا

کل غذاهای مورد نیازتون رو انتخاب میکنین

Support
پرداخت سفارش

جهت نهایی شدن سفارش،هزینه اش رو پرداخت میکنین

Payment
تحویل غذا

در زمان مشخص شده،به شما تحویل میدیم

گفتگو آنلاین در واتس آپ
اینجارو لمس کنید تا وارد واتس آپ بشین