٠ محصول در سبد خرید شما ثبت شده ٠تومان

فیلینگ کیک چیست؟

به پر کردن کیک فیلینگ میگن. کیک‌های اسفنجی ساده رو با استفاده از فیلینگ می‌تونین به یه کیک خامه‌ای خوشمزه و جذاب تبدیل کنین.
در این مقاله فیلینگ کیک رو تو 4 مرحله ساده براتون بیان می کنیم.

برای شروع تزئین کیک، اول باید یه کیک اسفنجی مقاوم و خوب داشته باشین و بعد به صورت لایه لایه شروع به خامه‌کشی کیک کنین.

مرحله اول:

کمی خامه روی صفحه زیر کیک تون بمالین تا کیک از جاش  تکان نخوره.

مرحله دوم:

لایه اول کیک را رو صفحه کیک  قرار بدین و بعد با  قیف قنادی، یه خط ضخیم از آیسینگ یا خامه شیرین شده دور لبه ی داخلی کیک بکشین. این کار باعث میشه تا در موقع خامه‌کشی، خامه به بیرون کیک نریزه.

مرحله سوم:

با استفاده از لیسک، وسط کیک رو با خامه موز و گردو یا آیسینگ پر کنین. برای لایه‌های بعدی همین کار رو انجام بدین.برای خامه طعم دار هم میتونین طعم های مختلفی رو به خامه اضافه کنین.

مرحله چهارم:


موقع قرار دادن لایه های بالایی ، دقت کنین که دو لایه دقیقا روی هم قرار داشته باشن و کج نشن.

 

اگر زمان کافی برای تهیه و آماده کردن کیک خونگی رو ندارین؛ می‌تونین روی کیک های ما حساب باز کنین.نمونه ها رو اینجا ببینین و سفارش خودتون رو از همین جا ثبت کنین.
 

گفتگو آنلاین در واتس آپ